D Examen Ryanna Venema

Dokkum, 8 juli 2011

Met grote trots mag de Bazuin verkondigen dat Ryanna Venema haar D examen heeft weten te behalen! Op donderdag 7 juli werd duidelijk dat Ryanna het theoretische deel van haar examen wist te behalen. Afgelopen vrijdag moest ze het praktische deel nog afronden, namelijk het uitvoeren van een solo stuk.

Het praktische deel vond plaats in de Grote Kerk te Dokkum. Met toch last van enige knikkende knieeën vertrok Ryanna samen met de andere leden van het korps richting Dokkum. Een stukje gezonde spanning! Het muziekstuk kon ze dromen, wekelijk wist ze de korpsleden kippevel te bezorgen bij de repetitie. Nu moest het alleen voor de jury, publiek en alle toekijkende familieleden, iets wat toch enige spanning moet zich meebrengt! Het ging Ryanna perfect af. Ze speelde voor het publiek het muziekstuk ‘You needed me’. Een daverend applaus volgde toen Ryanna de laatste noten had gespeeld!

Toen was het moment van wachten. Zou ze het hebben gehaald? Natuurlijk! Vol trots werd het diploma in ontvangst genomen!

Naast Ryanna moest ook Hein Boonstra Junior Junior zich bewijzen. Hij heeft deze week gestreden om het A diploma! Ook Hein Boonstra wist zijn diploma binnen te slepen!

De bazuin is trots op deze twee muzikanten! Gefeliciteerd Ryanna en Hein!