Slot 2011

Het muzikale seizoen van het jaar 2010 – 2011 zit er alweer op! Een seizoen waarop de Bazuin met veel genoegen terugkijkt. Met zijn allen is er een prachtig concert neergezet ‘Holwert hat talint’, is er weer gestreden op het ONFK, is er een gezellige en succesvolle tweede editie van de Spultsje Merke georganiseerd en zijn er verschillende muzikanten die hun diploma’s hebben behaald en dan in het bijzonder het D diploma van Ryanna!

Ter afsluiting van dit seizoen heeft de Bazuin een gezellig avondje gehad. De chinees uit Marrum zorgde voor een lekker buffet waar een ieder naar hartelust zijn buikje rond kon eten! Na het buffet moest er gestreden worden naar het behalen van zoveel mogelijk punten bij de verschillende oud hollandse spelletjes! Fanatiek werd er gestreden, gelachen en op zijn tijd vals gespeeld. Het kon allemaal!
Na dit fanatieke onderdeel was het tijd voor een ‘onder-uit-zak-momentje’ en kon iedereen plaats nemen in de bioscoop waar de opnames van het ONFK werden getoond en de film die Egbert Boonstra voor de Spultsje Merke heeft gemonteerd.

Een gezellige afsluiting! Begin september starten we met zijn allen fris en fruitig aan het nieuwe seizoen! Benieuwd wat het seizoen 2011-2012 ons zal brengen!