Afsluiting – BBQ bazuin

Brantgum, donderdag 12 juli

De afsluiting van het seizoen van de Bazuin was dit jaar niet bere(n)gezellig, maar Koeiengezellig. Om half 7 werd er verzameld bij het Sintrum. Twee aan twee fietsten we onder zonnige weersomstandigheden richting Brantgum! Met het hele korps gingen we het seizoen gezellig afsluiten bij boer Auke Talsma. Na een kwartiertje fietsen waren we al in Brantgum gearriveerd. Daar stond inmiddels al de BBQ aan en konden we dus gelijk aanvallen!

Iedereen at met smaak zijn buikje vol! Slager Smit had het allemaal maar weer goed voor elkaar! Salades, stokbrood en heerlijk vlees!

Eenmaal uitgegeten werden de eerste verkenningstochten uitgevoerd op de boerderij van boer Auke. Het is een prachtig mooi en geheel nieuw gebouwde boerderij met daarin twee robots die de gehele dag door de koeien melken. Hoe dat in zijn werk ging heeft dan ook elk lid met eigen ogen bekeken. Sommigen onder waren er zo van onder de indruk, dat ze toch te dicht in de gevarenzone stonden. De gevarenzone van sproeipoep! En ja hoor, bij sommigen was duidelijk zichtbaar dat zij een avondje op de boerderij waren geweest. Geen probleem zei Anke Hoekstra’, ‘Ik haw wol hiele spesjale sjippe wermei we disse jarre wer út de klean krije’! Dus mede korpsleden,.. Dat jullie het even weten!

Voor foto’s van deze gezellige avond.. Bekijk het album!