Concert – November Rain – Een groot succes!

Holwerd, zaterdag 17 november 2012

De zaal in ‘t Sintrum was afgelopen zaterdag volledig gevuld met bezoekers. Vele vrienden, familie en dorpsgenoten waren uitgerukt naar het Rock Spectakel. Ook het korps was er geheel klaar voor. De steigers waren opgebouwd, de lichtshow en versterkers waren getest en alle leden hadden zich gehuld in leren broeken en jasjes! Naast de kleding was ook het haar afgestemd in rock-sfeer. Zo waren er hanekammen en vet kuiven te bespeuren!

Om 20.00 uur begon het korps te rocken. Nummers van Kane, Di-rect, Total Toto, K’s choice, Guns ‘n Roses passeerden de revue.  Om nog meer in de stemming te komen kreeg het korps hulp van Klaas van der Laan met zijn basgitaar. En voor de volledigheid werd rockzangeres Jacoba Wierda uitgenodigd voor deze avond.

Gedurende het concert was ook een bloemen-moment ingelast. Niet zonder reden. Maar liefst 9 jubilarrissen werden in het zonnetje gezet! Voor Klaas Hiddema kwam speciaal de muziekbond. Klaas is maar liefst 40 jaar lid! Klaas kreeg een gouden klavertje vier opgespeld.  

Vlnr bovenste rij: Sije Hoekstra, Tiny Tadema, Klaas Hiddema, Foekje Boonstra
Vlnr onderste rij: Egbert Boonstra, Anke Hoekstra, Anneke Stielstra, Trudy Bouma, Joeke Vellema