Dubbelconcert – 20 mei 2012

dscn0697

Holwerd, 20 mei 2012

Het zonnetje scheen hoog aan de hemel! Eén van de eerste mooie zomerse dagen van het jaar! Wie o wie zou het aanbidden van de zon laten voor het dubbelconcert? Om 16.00 was de zaal toch goed gevuld!

De aftrap werd gedaan door de Hallumer Fanfare. Dit korps staat onder leiding van Jorrit Laverman. De Hallumer Fanfare bracht een aantal muziekstukken ten gehore. Allen waren gekoppeld aan het thema ‘Londen’. Dit thema staat voor hun centraal in hun volgend concert. Dit is gekozen omdat er in Londen in de maanden juli en augustus van 2012 de olympische spelen zullen worden gehouden.

dscn0701Het jeugdkorps van de Hallumer Fanfare trad ook op! Het jeugdkorps heeft de naam Des Noots en staat onder leiding van Reimer Jan Rondaan. Reimer Jan is ook in Holwerd bezig een jeugdkorps te realiseren. Ook de leden van Holwerd voegden zich voor deze gelegenheid aan het jeugdkorps. Met zijn allen brachten ze vol enthousiasme drie nummers ten gehore!

Na de pauze was het de beurt aan de leden van de Bazuin. Het doel was om een gevarieerd programma aan het publiek te presenteren. De Bazuin bracht de volgende nummers ten gehore: Varazioni in blue, Meditation: Light of the World, Astro Suite, Sugar Blues – Solo werk van Es bassist Egbert Boonstra, The Cream of Clapton en als laaste Gonna Fly Now!

Al met al was het een zeer geslaagd, afwisselend en gezellig concert!

dscn0704