Snuffelproject 'Ploos van Amstelskoalle' 2012

Er wordt volop muziek gemaakt elke donderdagavond in ‘t Sintrum. De leeftijden binnen het korps varieëren van jong tot oud. Leeftijden varieren op dit moment van 11 jaar tot 87 jaar! Toch is het belangrijk dat er meer jeugdigen worden opgeleid die uiteindelijk zich aan het korps kunnen voegen. Want alleen daarmee kan een korps blijven bestaan!

Vandaar dat de Bazuin een snuffelproject organiseert op de Ploos van Amstelskoalle voor de kinderen van de groepen 5 en 6. Het project duurt 6 weken en vindt op de donderdagmiddag plaats. Op deze middag maken de kinderen kennis met verschillende muziekinstrumenten. Dit alles gebeurd onder leiding van Cor Hoekstra.

Als afsluiting van het project wordt er op donderdag 12 april om 19.00 een eindconcert in ‘t Sintrum georganiseerd. Alle belangstellenden; vaders en moeders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s en anderen zijn van harte uitgenodigd om te bewonderen wat de kinderen in zo’n korte tijd hebben geleerd!

Aansluitend bestaat de gelegenheid om een deel van de repetitie van het korps bij te wonen! Dus, kom allemaal!!snuffelcursus-007

Voor een korte impressie van het snuffelproject.. zie de foto’s!!