Nieuwjaarsborrel!


Holwerd, donderdag 3 januari

Het nieuwe jaar is begonnen. Het jaar 2013. Nieuw dit jaar is dat de Bazuin de eerste repetitie het instrument in de koffer houdt en dat het jaar wordt gestart met een nieuwjaarswens, een hapje en een drankje.

Er wordt teruggeblikt op het jaar 2012. Een mooi jaar waar het korps vele mooie herinneringen aan over heeft gehouden. Een deelname aan het concours, wederom een prachtig mooi concert neergezet en daarnaast leuke en enthousiaste optredens bij de fietselfstedentocht en de slachtemarathon.

Ook wordt stilgestaan tijdens deze borrel bij Hein Boonstra Senior. Zoals een Romke Nutma zo mooi zei’ Hij hat syn euphonium oan de wilgen hongen’. Een gouden lid, want hij is maar liefst 77 jaar lid geweest van de Bazuin. Samen met Meintsje Boonstra werden ze voor de laatste keer in het zonnetje gezet. Deze keer geen schaal waarmee de verzamelkast aangevuld kon worden, deze keer een fles Beerenburg voor Hein en voor Meintsje een bloemetje.

De avond van het Rockconcert is voor menig korpslid in een soort roes voorbij gegaan. Vandaar dat tijdens de borrel ook de film is gepresenteerd van het concert. Pake Productions bedankt!

Laten we er met zijn allen maar weer een muzikaal & gezellig 2013 van maken!