Play-in Oosternijkerk

Oosternijkerk, 21 september 2013

Inmiddels is het muzikale seizoen al in volle gang. Voor de leerlingen van de Bazuin stond zaterdag 21 september de eerste activiteit al op het programma, namelijk de Play in. De jaarlijke Play in wordt georganiseerd door de muziekfederaties van West en Oost Dongeradeel. De Play in stond dit jaar onder leiding van Gijs Heusinkveld. Een 25 jarige dirigent & docent die vol enthousiasme de leerlingen veel heeft geleerd.

De leerlingen van de Bazuin gingen met zijn allen richting Oosternijkerk om de zaterdag een muzikale invulling te geven. De dag begon voor de jeugd om 9.30 uur. Ze hadden tot 16.00 uur de tijd om de muziekstukken voor te bereiden voor het miniconcert. Spannend, maar het lukte! Er werd een stuk van Queen gespeeld, We will rock you en een stuk van Caro Esmerald, A night like this. Om 16.00 uur waren ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes en andere geinteresseerden gearriveerd om naar hun te luisteren.

Wat het extra spannend maakte was het feit dat ook de stukken werden aangekondigd door de leerlingen. Zo hebben Wietske Boonstra en Marrith van der Wal een stuk aangekondigd. Inge Hiddema trok de stoute schoenen aan en durfde het aan om met nog 3 meiden zelfs een stukje te zingen voor hun publiek!

Al met al een geslaagde, leerzame en muzikale dag!

playinn1 playinnplayinn2 playinn3