Spikerfestival 2013

Ureterp, 25 mei 2013

De leden van de Bazuin moesten vandaag erg vroeg uit de veren. Om 6.45, toen heel Holwerd nog in de rust was, vertrokken de leden van de Bazuin richting Ureterp. Hier vond namelijk vandaag het Spikerfestival 2013 plaats!

Met gezonde spanning arriveerden de leden in Ureterp. Na weken van repeteren was het nu weer het moment van de waarheid! De Bazuin mocht als vierde aan de jury laten horen wat ze allemaal in hun mars hadden. Met een goed gevoel verlieten de leden het podium! ‘Dit gie nofliik’, ‘It wie krekt os op in toansdei-jûn’, een greep uit de reacties die werden geuit nadat de leden het podium hadden verlaten. Tot 13.3o moest de Bazuin in spanning afwachten hoe de jury de prestatie had beoordeeld. En de uitslagen liegen er niet om! Kijk..!

De Bazuin wist maar liefst 3 bekers binnen te slepen. Weken van repeteren op de stukken werd beloond! En hoe?! Een 2e prijs bij het verplichte werk: Cortege Choral en Farandole. Daarnaast een 2e prijs voor het totale programma! En nog een eerste prijs voor het solistenwerk Happy Mallets uitgevoerd door Greta Brander.

Met een grote glimlach en vol trots kijkt de Bazuin terug op dit behaalde resultaat! Perfect!

1 gedachte op “Spikerfestival 2013

Reacties zijn gesloten.