Slot seizoen

Holwerd 3 juli 2015,

Het is inmiddels zomervakantie, en het seizoen is traditioneel afgesloten met een gezellige slotavond. Het was een spannende spelavond met de jongens tegen de meisjes met een ik hou van holland tintje. Zie het fotoalbum voor meer foto’s. Tijdens de slotavond kon meteen worden gevierd dat vijf van onze leerlingen zijn geslaagd voor hun A diploma. Van harte gefeliciteerd meiden!

A-diploma-1      A-diploma-2Het was een erg gevarieerd seizoen. In oktober zijn we begonnen met een koffieconcert in Oude Bildtzijl samen met christelijke muziekvereniging Excelsior. In december hadden we een prachtig kerstconcert wat begon met een wandeling waarbij onze bezoekers onder muzikale begeleiding het kerstverhaal meekregen door een pad met honderden lichtjes te volgen. In maart was het jaarlijkse Federatiefestival, dit jaar voor het eerst weer in Holwerd. Naast het festival deden er ook zeven solisten/groepen mee aan het solistenconcours. In april hebben we deelgenomen aan het ONFK in Drachten en een maand later hebben we de fietsers van Elfstedentocht van muziek voorzien.

Ook in de laatste weken was er nog genoeg te doen. Op 26 en 27 juni hebben we samen met Crescendo de optocht van het Holwerterfeest begeleid, tussendoor hebben we nog druk gerepeteerd voor onze optredens op 2, 3 en 4 september. We doen dan op woensdag en donderdag mee aan OORSPRONG, belevingsvoorstelling aan het wad, en op vrijdag zijn we te horen tijdens de openingsavond van de Admiraliteitsdagen in Dokkum.